STK’LAR BODRUM TURİZMİNİ DEĞERLENDİRDİ
28.08.2018 14:51

9 günlük Kurban bayramı tatilinin ardından 28 Ağustos Salı günü Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'un ev sahipliğinde STK temsilcileri ve Basın Mensuplarının katılımıyla turizm değerlendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıda katılımcıların hepsi huzurlu geçen bayram tatili için kolluk kuvvetleri ve diğer kamu görevlilerine teşekkür ve takdirlerini belirttiler.

Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Mehmet Ayaz'ın da yer aldığı toplantıda Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi Başkanı Orhan Dinç, Şoförler Odası Başkanı Hasan Kablı, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez, TÜRSAB BYK Başkanı Yüksel Aslan, BODER Başkanı Halil Özyurt, Kent Konseyi ve Denizciler Derneği Başkanı Mustafa Demiröz de hazır bulundu.

Bodrum Belediye Başkanı açılış konuşmasında Bodrum'a birlik beraberliğin yakıştığını vurgulayarak bayram tatili süresince birbiriyle koordineli çalışan STK'lara teşekkürlerini sundu. “Dünya'nın en büyük markaları Bodrum'u tercih ediyor, sadece 9 günlük bayram tatilinde yapılan paylaşımların reklam değeri 13 Milyon dolar...” diyen Başkan Kocadon, pahalılıktan şikayet edilmemesi gerektiğini söyledi ve sonradan mağdur olmamak adına herkesin kesesine göre tercih yapmasını tavsiye etti.

BODTO YK Başkan Yardımcısı Mehmet Ayaz ise, en uzun ve kalabalık bayram tatillerinden biri yaşadıklarını belirterek şunları kaydetti: “Huzurlu bir bayram geçirdik, bu konuda görev ve sorumluluklarını yerine getiren herkese teşekkür ediyorum. Yüksek bedeller konusuna gelirsek bu konuda bayramda biz de 10 adet şikayet aldık. Bu konuda Odamız ticari kanunlar çerçevesinde gelen şikayetleri incelemektedir.”.