TÜRK-ALMAN TSO YETKİLİLERİ ODAMIZDAYDI
03.08.2018 15:53

3 Ağustos Cuma günü Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası (TD-IHK )Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Eskiyapan ve Genel Sekreteri Okan Özoğlu Odamız Başkanı Mahmut Serdar Kocadon'u ziyaret ettiler.

Ziyarette Meclis Başkanı İlhan Ersan'da yer aldı. Türk-Alman TSO YK üyesi Mehmet Eskiyapan, Odanın TOBB tarafından atanmış YK üyesi olduğunu söyleyerek Odanın çalışmaları hakkında bilgi verdi. Mesleki eğitim ve ileri eğitim, fuarcılık ve çevre koruma alanının yanı sıra, turizmin teşvikini de kapsayan çalışmalar yapıldığını söyledi.

Genel Sekreter Okan Özoğlu ; Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası'nın 1994 yılında ülkemizde kurulduğunu belirterek Oda'nın görevi, Almanya  ve Türkiye arasındaki ticari ve iktisadi ilişkileri geliştirmek ve Alman Ekonomisinin ülkemizdeki yararları yanı sıra, Türk ekonomisinin Almanyadaki yararlarını temsil etmek olduğunu söyledi.

Karşılıklı yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. BODTO yöneticileri ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.