DİDİM VE SÖKE TO KIYASLAMA ZİYARETLERİ
26.07.2018 13:28

Bodrum Ticaret Odamız Akreditasyon Belgelendirmeleri konusunda diğer Odalara rehberlik yapıyor. Birçok Oda talepte bulunarak Odamız ile kıyas çalışmaları yapmak istediklerini iletirken, Oda Yönetimi bu konuda bilgi paylaşımının ve diğer Odaların gelişimine yararlı olmanın önemine dikkat çekiyor.

Bu kapsamda 2017 yılında Marmaris Ticaret Odası ve Aydın Ticaret Odası ile Akreditasyon denetimleri öncesinde kıyas çalışması yapılmıştı. Ayrıca geçtiğimiz Haziran ayında Didim Ticaret Odası Genel Sekreteri Murat Güneş'e Birimlerin ve Süreçlerin işleyişi hakkında bilgiler verilerek kıyaslama çalışması tamamlanmıştı.

17 Temmuz tarihinde ise Odamıza gelen Söke Ticaret Odası Genel Sekreteri Kerem Tekçeer, Akreditasyon ve Kalite Sorumlusu Sercan Güler Odamızı incelemek için Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon'u ziyaret etti.

Genel Sekreter Prof. Dr. Fuat Önder ve Akreditasyon Sorumlusu Nermin Gönen Söke heyetiyle kıyaslama toplantısı yaptılar. Odamızdaki işleyişi ve Akreditasyon kriterleri için yapılanlar paylaşıldı, yeni hizmet binasının özellikleri ve yapım aşamaları hakkında bilgiler verildi. Odanın Entegre Yönetim Sistemi Söke TO'nun çalışmaları ile karşılaştırıldı. Söke heyeti Odalarının gelecekteki çalışmaları için faydalı notlar aldıklarını belirterek Odamızdan ayrıldılar.

Önümüzdeki dönemde Didim Ticaret Odası ve Söke Ticaret Odasıyla ortak eğitim çalışmaları yapılacaktır.