TUI YETKİLİLERİNİ AĞIRLADIK
23.07.2018 15:46

Dünya Seyahat pazarının en büyük isimlerinden TUI'nin üst düzey yetkilileri 23 Temmuz Pazartesi günü Bodrum Ticaret Odası Meclis Başkanı İlhan Ersan, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Başkan Yardımcısı Mehmet Ayaz ve Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Eyinç'i ziyaret etti.

TUI Doğu Akdeniz Ülkeleri Direktörü Michael Mavropoulos, Türkiye Genel Müdürü Alper Menemencioğlu, Türkiye Servis Ekibi Müdürü Jonathan Biddle, Ege Bölge Müdürü Ahmet Varımlı, Bodrum Şube Müdürü Arif Ceylan Satı gelen isimler arasında yer alırken turizm heyetinin Bodrum hakkındaki olumlu yaklaşımları dikkat çekti.

TUI yetkililerine Bodrum'un turizm beklentilerinden bahsederek taleplerini ileten BODTO heyeti uçak seferlerinin arttırılması gerektiğine dikkat çekerken, turizm şirketinin kapasite artışına gidip gitmeyeceği gündeme alındı. TUI'nin Bodrum için en önemli tur operatörlerinden biri olduğunu vurgulayan BODTO Başkanı Kocadon, “TUI'nin Bodrum limanlarına getirdiği gemi operasyonlarından çok memnunuz ve bunun artmasını diliyoruz. Bugün Odamızda şirketin Doğu Akdeniz Ülkeleri Direktörünü ve beraberindeki yönetim kadrosunu ağırlayarak kendilerine yeni projelerimizden bahsettik.” şeklinde konuştu.

Aynı zamanda BODTO Meclis Üyeliği yapmakta olan TUI Bodrum Şube Müdürü Arif Ceylan Satı turizmde tekrar artışa geçileceğinin müjdesini vererek şunları belirtti: “Bodrum Türkiye için farklı bir marka ve bu markaya istinaden de yeni turizm ürünleri oluşturularak pazarlanmalı. Bodrum'un turizm yapısı oldukça çeşitli, bu nedenle kitle turizmi dışında farklı politikayla Bodrum'u tanıtmak için Bodrum Ticaret Odamız, Bodrum Belediyemiz ve diğer tur operatörleriyle işbirliği kurmalıyız.”.