Duyuru Arşivi
06.06.2018 12:04

Bodrum Ticaret Odası

Elektronik Belge ve Aidat Ödeme Hizmeti

Elektronik Belge Dağıtım Sistemi, Odamızda hayata geçirilmiş olup, Üyelerimiz diledikleri yerden mesai saatleri içinde e-imzalı belge talep ederek dakikalar içinde sistem üzerinden e-imzalı belgelerini almakla beraber aidat sorgulaması ve ödemesi yapabilecektir.

E-imzalı olarak alabileceğiniz belgelerimiz:

• Faaliyet Belgesi
• Oda Sicil Kayıt Sureti
• Yeni sisteme aktarılacak diğer belgeler

Sisteme sadece firma yetkilileri kayıt olabilmektedir, ayrıca firma yetkilisinin cep telefonu numarası TOBB.net sisteminde kayıtlı olmalıdır. Şifreniz tarafınıza sms ile ulaştırılacaktır.

Kayıt işlemi bir defaya mahsus olmakla birlikte, sisteme giriş işlemi kayıt anında belirttiğiniz e-posta adresi ve sms ile gelen şifrenizle giriş yapılabilecektir.

Kayıt anında yapılan doğrulama ile cep numarası seçimi boş veya gelen numara yanlış ise bilgileri aşağıda yer alan Oda sicil görevlileri ile irtibata geçmeniz gerekmektedir.

Tüm kayıt ve işlem adımlarının anlatıldığı, açıklayıcı bilgilerin olduğu

EBDS TOBB Yardım Menüsü için tıklayınız.

Sisteme giriş için tıklayınız.

Bilgi kaydı (Yetkili GSM ekleme vb.) İletişim İçin:

Tel: 0 252 316 14 12 dahili 126 ya da 120

zafertosun@bodto.org.tr