YAPIKREDİ BANKASINDAN ODAMIZA ZİYARET
16.03.2018 12:26

Odamız Bodrum yarımadasındaki farklı sektör temsilcileri tarafından sık sık ziyaret edilmekte. Bodrum'daki banka yöneticileri de Odamıza gelerek Yönetim Kurulumuzdan bilgi almakta hem de ticaretin nabzını tutmakta. Üyelere sunulan hizmetler anlamında görüşmeler yaptığımız bankalar ile üyelere sağlanan kolaylıklar hakkında görüşmekteyiz.

Bu kapsamda Yapı Kredi Bankası Bodrum Şubesi Müdürü Sevim Sezgün, Karya Şubesi Müdürü İsmail Aksu, Turgutreis Şubesi Müdürü Tijen Burnukara ve Uzman KOBİ Portföy Yönetmeni Arzu Gündüz 16 Mart Cuma günü Yönetim Kurulu Başkanımız Mahmut Serdar Kocadon'u makamında ziyaret etti. BODTO Meclis Üyesi Toros Demirdöven'in de yer aldığı görüşmede Bodrum'daki işletmelere sağlanan kredi ve ödeme imkanları konuşuldu.

Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, “Bodrum'daki banka yöneticileri bizlerle hep iletişim halinde, bu şekilde hem biz piyasayı daha yakından takip edebiliyoruz hem de onlar bizlere danışabiliyorlar.” diyerek yeni hizmet binalarının hem konumu hem de yapısı itibari ile paydaşların buluşma noktası olduğuna dikkat çekti.