BODRUM BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİ ODAMIZDAYDI
15.03.2018 13:12

Bodrum Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Özçayır ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri 15 Mart Perşembe günü Bodrum Ticaret Odası Meclis Başkanı İlhan Ersan ve Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon'u makamında ziyaret etti. Görüşmede Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Eyinç'te yer aldı.

Derneğin Bodrum yarımadasında gerçekleştirdiği spor faaliyetlerinin gündeme alındığı görüşmede sağlıklı bir neslin yetişmesi adına sporun önemine dikkat çekilirken bu konuda çeşitli kuruluşlara düşen görevler konuşuldu.

Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Bodrum Beşiktaşlılar Derneği'nin  farklı spor dallarında eğitim verdiğini hatırlatarak, “Gençleri spora yönlendirerek onların hem fiziksel gelişimlerine hem de sosyal yaşamlarına katkı sağlamış oluyoruz. Spor yapan gençler aynı zamanda zararlı alışkanlıklardan da uzaklaşmış oluyor. Bodrum Beşiktaşlılar Derneğimiz de bu konuda çalışmalarını sürdürüyor, kendilerine ilçemize sundukları katkılar için teşekkür ederiz.” şeklinde konuştu.