MUHASEBECİLER HAFTASI ODAMIZDA KUTLANDI
05.03.2018 14:11

Serbest muhasebeci, mali müşavirlik ve yeminli mali müşavirlik mesleğinin toplumun tüm kesimlerine tanıtılması, ülke ekonomisine ve iş dünyasına sunduğu değer ve faydaya ilişkin farkındalığın arttırılması amacıyla '1-7 Mart Muhasebe Haftası' olarak kutlanmakta. Bu kapsamda 2 Mart Cuma günü Bodrum Ticaret Odası Konferans salonunda Bodrum Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Tarafından “Gelir Beyannamesinde Yol Haritası” konulu bir seminer düzenlendi. Seminere Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Meclis Üyesi Toros Demirdöven, SMMM Odası Başkanı Barış Erdoğan, TÜRMOB Yetkilileri ve oda üyeleri katıldı.

Bodrum'a Birlik Beraberlik Yakışıyor

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Bodrum SMMM Odası Yönetim Kurulu Başkanı Barış Erdoğan, tüm katılımcıların Muhasebeciler Haftasını kutlarken, BODTO'yu kardeş Oda olarak gördüklerini vurgulayarak katkılarından dolayı BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon'a hediyelerini takdim etti, “Yeni hizmet binanızın, bu güzel yapının hatırasına size bu hediyeyi takdim etmek istedik…” diyen Barış Erdoğan şunları kaydetti: “Bugün aramızda Bodrum Ticaret Odası Başkanımız var, konuşmamın en önemli kısmını kendisine takdim etmek istiyorum. Kendisine Bodrum'a böyle güzel bir konferans salonu kazandırdığı, bizlerle her zaman kardeş Oda mantığıyla çalıştıkları için teşekkürlerimi ve saygılarımı sunarım.”.

“BODTOyu tüm paydaşlarımızla birlikte kullanıyoruz.”

Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon da Bodrum 'a birlik ve beraberliğin yakıştığına dikkat çekerken, “Bodrum Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Barış Erdoğan'a güzel konuşmasından dolayı teşekkür ederim. Konferans salonumuzu bugün ilk defa bu toplantı ile açıyoruz. Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odamızı kardeş Oda olarak görüyoruz ve BODTO'yu tüm paydaşlarımızla birlikte kullanıyoruz. Mali Müşavirlik mesleği kutsal bir meslek, her konuda ilk müracaat ettiğimiz kişiler sizlersiniz. Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler, ülke ekonomisine sağladıkları katkıyla kilit taşı görevi görmekte. Ben de üyelerimiz ve Odamız arasında köprü görevi gören değerli muhasebecilerimizin haftasını kutlar, saygılar sunarım.”

TÜRMOB eğitmeni Veysi Cumhur Ensarioğlu'nun verdiği bilgilendirmeler ile devam eden toplantıda, Gelirin Unsurları, Kazanç Tespiti, Yıllık Beyan, Gelir Vergi konularında fikir alış verişinde bulunuldu.