BANKA MÜDÜRLERİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ
14.02.2018 15:18

13 Şubat Salı günü Vakıf Bank Bölge Müdürü Umut Başar Yılmaz ve Bodrum Çarşı Şube Müdürü Hakan Yücel, 14 Şubat Çarşamba günü ise A Bank Bodrum Şube Müdürü İbrahim Serhun Kılınç Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon'u makamında ziyaret etti. Görüşmelerde Bodrum'un ekonomik sorunları değerlendirilirken 2018 yılı beklentileri dile getirildi.

Banka müdürlerinden Bodrum Ticaret Odası Üyelerinde sağlanan kolaylıklar ve ticari teşvikler hakkında bilgi alan BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, “Bodrum banka şube sayılarının en fazla olduğu ilçelerden birisidir. Gerek mevduatın gerekse kredilerin yoğun bir şekilde hareketlilik gösterdiği Bodrum'da işletmelerimiz yatırımlarını gerçekleştirmede bankalarımızla yakın temas halinde. BODTO olarak Bodrum'daki bankalarımızla Bodrum'un ekonomik yapısını güçlendirmek için birlikte hareket etmemiz önemli çünkü bankaların sunduğu destek programları yatırımcıların işlerini büyütmelerine katkı sağlamakta.” dedi.