ÜYE ZİYARETLERİMİZ
03.01.2018 16:18

Bodrum Ticaret Odamızın girişimci ve başarılı üyelerinden Ahmet Kırtasiye Atatürk Bulvarı üzerinde şube açtı. Yeni hizmet binamızın yakınında yer alan şubeyi 3 Ocak Çarşamba günü BODTO Meclis Üyesi Toros Demirdöven ile birlikte ziyaret eden Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, “Markalaşmak güven yaratmak demektir. Ahmet Kırtasiye de Bodrumumuzda markalaşmış ticari işletmelerden biri, kaliteden ödün vermeden çalışan üyelerimiz takdiri hak ediyor. Bodrum'un kaliteli işletmelere ihtiyacı var.” dedi.

Ahmet Kırtasiyenin sahibi Ahmet Abdulganioğlu ile görüşen Başkan Kocadon, sektörel problemler hakkında da bilgi alarak Abdulganioğlu'nu istikrarlı çalışmalarından ve yeni şube açılışından dolayı tebrik etti.