ODAMIZ İŞBİRLİĞİ PROJELERİ SÜRÜYOR
25.12.2017 15:45

Bodrum Ticaret Odası ve Bodrum Esnaf ve Sanayici İş Adamları Derneği Bodrum'da istihdam arz ve talebini buluşturmak için ortak çalışmaya başladı.

22 Aralık 2017 Cuma günü gerçekleşen toplantıda Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon, Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Eyinç, Meclis Üyesi Toros Demirdöven ile BESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Emre Köroğlu ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Neslihan Nazlıoğlu, Kemal Özyurt, Enver Kılıç ve Nazlı Aydoğan hazır bulundu.

BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon yaptığı değerlendirmede Odalar içinde ilk özel istihdam bürosu ünvanı olan Bodrum Ticaret Odasının İş-Kur Özel İstihdam Büroları Yönetmeliği kapsamında eleman ve iş arayanları buluşturduğunu belirtirken, BESİAD ile ortaklaşa yürütülecek çalışmayla daha aktif ve daha çok kişiye ulaşabileceğiz” diyerek toplantıyı değerlendirdi.

Proje teknik hazırlıkların yürütülmesi sonrasında faaliyetlere başlayarak sezon öncesi hizmete geçmesi planlanmaktadır.