Duyuru Arşivi
BİRİNCİLİK KUPASI ATİLLA SERTTAŞ’IN OLDU
21.11.2017 09:55

Odamız tarafından da desteklenen TR Extreme “Rally Halikarnassos” yarışları 16 Kasım Perşembe günü Yönetim Kurulu Başkanımız Mahmut Serdar Kocadon'un da katılımıyla başlamıştı. Yarışmacılar 80 km arazi etabının ardından yaklaşık 3 km extreme parkurunda mücadele etti. 2 kategorideki 6 sınıfta düzenlenen yarışmada 66 araçta 88 sporcu mücadele etti. Güvercinlik, Mumcular, Uyku Vadisi, Yalı Çiftlik, Datça Bodrum olmak üzere Gökova çevresinde gerçekleşen yarışlarda sporcular kıyasıya mücadele verdi.

19 Kasım Pazar günü sonlanan yarışların sonucunda ise Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyemiz Atilla Serttaş ATV kategorisinde 1. oldu. 19 Kasım akşamı Bodrum Mandalin Barda gerçekleşen kupa töreninde BODTO Yönetim Kurulu Üyesi Atilla Serttaş birincilik ödülünü Odamız Meclis Üyesi Toros Demirdöven'in elinden aldı.

Başta ATV kategorisinde 1. olan Atilla Serttaş olmak üzere tüm yarışmacıları tebrik ettiğini dile getiren YK Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, “Bodrum'un 12 ay turizmine katkı sağlayacak bu tip organizasyonların artmasını dileriz. Yarışmaya gösterilen ilgiden anlaşılıyor ki Rally Halikarnasos ve TR Extreme yarışları bölgemizin geleneksel festivallerinden Bodrum Cup gibi uluslararası çapta ün kazanacak.” dedi.