DENETİMLİ SERBESTLİK KORUMA KURULU TOPLANDI
15.11.2017 15:26
Bodrum Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Koruma Kurulları Toplantısı 14 Kasım Salı günü Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Toplantı Odası'nda gerçekleşti.
Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Barış Duman'ın başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Baro Temsilcisi Cavidan Karaöz Özyiğit, Bodrum Belediye Başkan yardımcısı Kemal Orman, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin, Bodrum Denetimli Serbestlik Müdürü Ruhşen Doğan, Deniz Ticaret Odası Başkanı Gündüz Nalbantoğlu, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Melengeç, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Yardımcısı Mehmet Kurutaş, Esnaf ve Snt. Kr. Koop. Başkanı Mustafa Danacı, BESİAD Başkanı Emre Köroğlu, BODER Başkanı Halil Özyurt, İşkur İl Müdürü İlyas Sarıyerli, Bodrum Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Biçer, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Bayram Aydeniz, Bodrum Halk Bankası Şube Müdürü Mehmet Salih Korkmaz, Bodrum Ziraat Bankası Şube Müdürü Şükrü Seymen Erbaş ve Bodrum Vakıfbank Şube Müdürü Necmi Alper katıldı.
Toplantı Koruma Kurulu Başkanı Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Barış Duman'ın açılış konuşması ile başlarken, 2017 yılı faaliyetleri kurul üyelerine sunuldu. Kurulun üç ayda bir Denetimli Serbestlik Müdürlüğünce kurul üyelerine bildirim yapılarak toplanmasına oy çokluğu ile karar verildi ve Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Barış Duman'ın Kurul Üyelerine teşekkürleri ile toplantı sonlandı.