BODTO’YA ZİYARETLER SÜRÜYOR
25.10.2017 09:17

Bodrum Ticaret Odası'na ziyaretler sürüyor. 24 Ekim 2017 Salı günü BODTO Yönetim Kurulu Başkanını ilk olarak yeni kurulan Muğla Aşçılar ve Pastacılar Derneği ziyaret etti. Dernek faaliyetleri hakkında görüşülürken, Odamız ile ortak yürütülebilecek faaliyetler görüşüldü.

BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon, dernek üyelerini kutlarken, Bodrum'da gastronomi ve destekleyici sektörlerinin turizm ile birlikte geliştiği için önemine vurgu yaptı.

Ardından BODTO'ya ziyaretler Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ile devam etti. Dekan Prof.Dr.Erol Turgut ile Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Burcu Karabey BODTO'ya 2.Uluslararası sanat sempozyuma yaptığı desteklerden dolayı teşekkür etti.

BODTO'nun sanata ve eğitime vereceği desteklerin devam edeceğini belirten BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon'a Üniversite tarafından yapılan seramik hediye edildi.