TEV’DEN ODAMIZA ÖDÜL
15.09.2017 11:53

8 Eylül Cuma günü Türk Eğitim Vakfı (TEV), Bodrum'daki faaliyetleri görüşmek ve ortak çalışmalar yürütmek üzere Bodrum Ticaret Odası'nı ziyaret etti. Ziyarette Meclis Başkanı İlhan Ersan, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Mehmet Ayaz TEV yetkililerinden vakfın son dönem projeleri hakkında bilgi aldı. BODTO YK Başkanı Mahmut Serdar Kocadon Odanın eğitim konusuna büyük önem verdiğini ve sadece üye eğitimiyle sınırlı kalmadıklarını, personel eğitimleri de aldırdıklarını vurgulayarak TEV yetkililerine takdim ettikleri ödül için teşekkürlerini sundu.

TEV Yönetim Kurulu Başkanları Rona Yırcalı ve Adnan Adil İğnebekçili, Genel Müdür Yıldız Günay, Müdür Yardımcısı Şenol Özdemir ve TEV Bodrum Şube Başkanı Ece Yeşilpınar'ın yer aldığı görüşmede Bodrum'daki eğitim yapısı değerlendirildi ve bu konudaki yeni gelişmeler paylaşıldı.