Duyuru Arşivi
YÜK İNDİRME/BİNDİRME SAATLERİNE DÜZENLEME
05.06.2017 13:56

Muğla İli genelinde yük taşıyan (mal dağıtımı yapan) araçların yük indirme ve bindirme saatlerinin belirsizliğinden dolayı motorlu araç ve yaya ulaşımında yaşanan sorunların çözülmesi amacıyla, Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Toplantı Salonunda Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı H. Alper Kolukısa'nın Başkanlığında, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanlıklarınca görevlendirilen üyeler ile Bakanlık ve Genel Müdürlük temsilcilerinin katılımı ile 12.05.2017 tarihinde toplanılmıştır. Toplantıda Muğla ili genelinde yük taşıyan (mal dağıtımı yapan) araçların yük indirme ve bindirme saatleri görüşülerek karara bağlanmıştır.

Yük indirme ve bindirme saatlerinin belirsizliğinden dolayı motorlu araç ve yaya ulaşımında sorunların çözülmesi amacıyla İlçe Belediye Başkanlıkları ile koordineli olarak yerinde yapılan inceleme ve tespitler doğrultusunda hazırlanan rapor kabul edilerek bu doğrultuda; Bodrum ilçe sınırları içerisinde, Turgutreis Mahallesinde: Mehmet Hilmi Caddesi, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı, Bahçelievler Caddesi ve Beyoğlu Caddesinde 12.00-08.00 saatleri arasında, Yalıkavak Mahallesi, Gündoğan Mahallesi, Göltürkbükü Mahallesinde 11.00-08.00 saatleri arasında ve söz konusu düzenlemeye ilişkin 09.03.2005 tarih ve 2005/1-35 sayılı İlçe Trafik Komisyon kararı alındığı ve bu kararda; Cevat Şakir Caddesi, Neyzen Tevfik Caddesi, Atatürk Caddesi, Cafer Paşa Caddesi, Hasan Reşit Öncü Caddesinde ve Gümbet Mahallesinde, 12.00-04.00 saatleri arasında mal dağıtımı yapılmasının yasaklanmasına karar verilmiştir.

Getirilen bu düzenleme ile Bodrum ilçesinde motorlu araç ve yaya trafiğinde bir rahatlama olacağı tahmin edilmektedir.

Odamıza gelen yazı için tıklayınız.

Detaylı bilgi için kurul kararları: http://www.mugla.bel.tr/kurumsal/birimler/ulasim-dairesi-baskanligi/duyurular/ukome-genel-kurul-kararlari