MUĞLA ODA VE BORSA BAŞKANLARI BİR ARAYA GELDİ
11.05.2017 14:47

Muğla'da faaliyet göstermekte olan 5 oda ve 1 borsanın yönetim kurulu başkanları 10 Mayıs 2017 Çarşamba günü BODTO ev sahipliğinde bir araya geldi.

Toplantıya Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon, Muğla Ticaret Ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş, Muğla Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gökmen, Fethiye Ticaret Ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, Marmaris Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Baysal, Milas Ticaret Ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer İle Yönetim Kurulu Başkanlarının dışında BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları İbrahim Akkaya Ve  Mehmet Ayaz İle Yönetim Kurulu Üyeleri Deniz Eyinç, Erdem Ağan Ve Orhan Dinç Genel Sekreter Prof.Dr.Fuat Önder katıldı.

Muğla ilinde başlayan ve ülke genelindeki tüm odalara örnek olan ve düzenli olarak gerçekleşen Muğla Odalar ve Borsası ortak toplantılarının 27.'si geride bırakılırken, Bodrum'da bir araya gelen Yönetim Kurulu Başkanları hizmet verdikleri bölge ve Muğla ili ekonomisini turizm sezonu öncesinde değerlendirildi.

BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan ve Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon katılan herkese teşekkür ederek başladıkları toplantıyı şöyle değerlendirdiler; “ Biz, Bodrum özelinde üyelerine hizmet veren sivil toplum kuruluşu olarak, Muğla ilimizde aynı hedeflerle hizmet sunan paydaşlarımızla ortak sorunlarımızı konuşmak, birlikte hareket ederek daha hızlı ve yapıcı çözümlerle üyelerimize doğrudan ulaşmayı amaçlıyoruz. Bu toplantılar bizlerin hizmetlerini geliştirirken, ortak paydada birlikte hareket ederek çok seslilikle ortak güç oluşturmamızı sağlıyor. Bodrum Ticaret odası olarak tüm iç ve dış paydaşlarımızla gerçekleştirdiğimiz bu toplantıları önemsiyoruz.”

Toplantıda tek tek söz alan Yönetim Kurulu Başkanları Bodrum, Fethiye, Marmaris, Milas ve Muğla genelinde görüşlerini dile getirdiler.

Toplantı sonucunda;

İl ve ilçe odalarının tek “ada”da fuarlara birlikte katılmasını, fuar alanlarını birlikte alınması,

Eylül ayındaki İzmir Enternasyonel Fuarının onur konuğu Muğla olması nedeniyle ortak tanıtım yapılması,

Birinci elden yöremizin verilerini resmi olarak elde edilememesi nedeniyle bu konuda yasal çözüm bulunması konularında çalışma yapılmasına karar verilerek toplantı tamamlandı.