KADIN GİRİŞİMCİLERE ÜYE ZİYARETLERİ
25.04.2017 14:01

T.C. Bodrum Ticaret Odası Genel Sekreteri Prof. Dr. Fuat Önder, akreditasyonun gerekliliklerinden olan etkin üye iletişimine dikkati çekerek 2017/2018 döneminde başta kadın girişimciler olmak üzere Bodrum'da markalaşmış ve başarıyı yakalamış işletmelere üye ziyaretlerini arttıracaklarını bildirdi.

24 Nisan Pazartesi günü, Bodrum'un başarılı peyzaj tasarım firmaları arasında yer alan Gül Design'ı ziyaret eden BODTO Genel Sekreteri, firma sahibi kadın girişimci Gül Palabıyık ile görüştü. Bodrum'daki birçok projede imzası bulunan Gül Design'a işletme kapasitesi, Bodrum'un yerel bitkileri ve peyzajdaki güncel eğilimleri soran Önder, ayrıca üye talep ve önerileri hakkında bilgi aldı.

“Sırrım çok çalışmak ve işimi sevmek.”

Bodrum'un peyzajda en büyük sorununun su sıkıntısı olduğunu ve bu nedenle çok su istemeyen burada yetişen zeytin, nar, Bodrum ağacı vb. bitki türlerini tercih ettiklerini belirten Palabıyık, yaklaşık 10.000 m2'lik bir alanda dikim öncesi fidanları muhafaza ettiklerini, fidan üretimi yapmadıklarını, yıl boyunca proje üreterek tasarım, uygulama ve bakım hizmeti verdiklerini belirtti. “2004 yılında firmamı kurdum. O gün bugündür hiç durmadan çalışıyorum, peyzaj mimarı olmayı kafama koyduğumda ortaokuldaydım, mesleğimi çok seviyorum. Başarımın sırrı çalışmak ve sevgi…” diyen Palabıyık, Bodrum Ticaret Odası'na ziyaretleri için teşekkürlerini sundu.