YAZAR AYSER ÖZBULUT ODAMIZI ZİYARET ETTİ
20.04.2017 15:45

BOĞAZIMDAKİ YUMRULAR kitabının yazarı Ayser Özbulut Bodrum Ticaret Odasına ziyarette bulundu. Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon ve Yönetim Kurulu üyesi Deniz Eyinç BODTO'yu temsil etti.

20 Nisan 2017 Perşembe günü gerçekleşen ziyarette Yazar Ayser Özbulut kitabını BODTO ile paylaşırken, gerçek yaşam hikayesini kitaplaştırmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon, ziyareti için teşekkür ederken, Bodrum'da okur yazar oranının yüksek olduğundan guru duyduğunu belirtirken, Bodrum'un geçmişten bu yana edebi anlamda önemli yazarlar, şairlere ev sahipliği yaptığını söyledi.

Ziyaret kapsamında Bodrum'da kış aylarında etkinliklerin gelişmesi amacıyla yazarlarla söyleşiler ve kitap fuarının hayata geçirilmesi görüşleri paylaşıldı.