BODTO MECLİSİ EKİM AYI TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ
01.11.2016 10:58

Bodrum Ticaret Odası Meclisi olağan Ekim ayı toplantısı 31 Ekim 2016 Pazartesi günü BODTO Konferans Salonunda gerçekleşti.

BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan başkanlığında gündem maddeleriyle toplanan BODTO Meclisinde ilk olarak 15 Temmuz kapsamında TOBB tarafından hazırlanan video gösterimi yapıldı. Ekim ayı faaliyetleri Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon tarafından, yürütülen fuar katılımları, eğtimler, ziyaretler ve lobi faaliyetleri sunuldu.

Eylül ayı mizanı onayından sonra, BODTO Meclis Üyelerine yönelik olarak bilgi-işlem oryantasyon eğitimi kapsamında meclis üyelerinin kullanımına açılan dosyalama alanının detayları anlatıldı.

Aralık ayında Akreditasyon denetimine girecek olan Odamızda “bilgi güvenliği ve bilgi işlem sistemi” hakkında son bir yıldır yapılan çalışmaları ve gelinen noktayı anlatan bir sunum Genel Sekreter Prof.Dr. Fuat Önder tarafından yapıldı. Bu konudaki gelişmeler ile 2014-2017 yılları Stratejik Plan sonuçları ve personel memnuniyet anket sonuçlarını da özetledikten sonra Odamız güçlü yönlerindeki gelişmeler anlatılarak sunum tamamlandı.

Ayrıca Genel Sekreter Prof.Dr.Fuat Önder tarafından ise 2017-2020 Stratejik Plan hazırlıkları kapsamında Meclis üyelerine yönelik SWOT ve PEST analizi uygulandı.

Gündem maddeleri tamamlandıktan sonra sair işler bölümünde söz alan Meclis Üyeleri, “Bodrum Markasının” tanıtımı, Bodrum Cup yarışlarının Bodrum ekonomisine olan katkıları, uluslararası katılımlı organizasyonların turizme katkısı ve bölgemizde faaliyet gösteren servislerin yaşadığı sorunların görüşülmesiyle toplantı sonlandı.