Muğla Odaları Haberler
MUĞLA ODA BAŞKANLARI BİR ARADA
09.08.2016 14:12

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş oğlu Emin Karakuş 06 Ağustos 2016 Cumartesi Muğla Nazar Park Garden'de gerçekleşen düğün ile dünya evine girdi.

Muğla protokolünü bir araya getiren düğünde nikah şahitliğini Muğla Valisi Amir Çiçek ve Tekirdağ Yicaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay yaparken, Muğla milletvekilleri de hazır bulundu.

Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut S. Kocadon başta olmak üzere Marmaris, Milas ve Fethiye Ticaret Odalarını buluşturan düğün de başkanlar da bir araya gelerek, bölgenin ekonomik ve sosyal durumunu değerlendirme fırsatı buldu.

Mahmut S. Kocadon, Bodrum Ticaret Odası olarak Merve-Emin Kararkuş çiftine mutluluk dilerken, tüm Muğla ili ve ilçelerinin odalarının birlikte ortak çalışma ruhunun bu tür sosyal organizasyonlarla daha çok geliştiğini belirtti.